Qytetarët: Vucic në Kosovë – provokim i madh

Pa marrë parasysh se kësaj here Kryeministri serb, Aleksandar Vucic, ka marrë leje nga Ministria e Punëve të Jashtme për me vizitu Kosovën, nji vizitë të tillë shumica e qytetarëve të Kosovës nuk e mirëpresin.

Madje në nji anketim nga Televizioni Rrokum, ata thonë se ardhja e tij asht provokim.
Përndryshe, Kryeministëri serb ka qëndru nji ditë në Kosovë dhe asht zotu që Trepçen kanë me marrë në përkujdesje të Serbisë.

Shperndaje në: