Rama takimin me Kryeministrat: Ditë e mirë pune!

Kryeministri Edi Rama e ka cilësue si “ditë të mirë pune jo vetëm për Shqipninë por edhe për rajonin takimin e sotëm në Durrës me kryeministrat e Ballkanit Perëndimor.

Simbas tij, qoftë me bashkëpunimin rajonal qoftë me integrimin europian, kemi me ecë ma shpejt.

 

Postimi i Ramës

 

Ditë e mirë pune për rajonin e për Shqipërinë. Qoftë me bashkëpunimin rajonal qoftë me integrimin europian, do të ecim më shpejt. Për më shumë ekonomi dhe punësim. Për #ShqipërinëqëDuam🇦🇱✌️🇪🇺