Rekordi i ri i Guinness: Ndërron 18 veshje mbrena nji minuti

Avery Chin dhe Sylvia Lim nga Malajzia, e kanë thy rekordin me ndërrimin e 18 veshjeve mbrenda vetëm nji minuti.
Ata kanë hy në Librin e Rekordeve të Guinnessit, tue e tejkalue rezultatin e maparshëm me 16 ndërrime.

Në videon që keni me pa ma poshtë, mashkulli e ngre dhe e ul poshtë nji “kabinë” improvizuese, ndërsa Lim shfaqej shpejtë me tesha tjera: prej fustanit që ia mbulonte tanë trupin e deri te tjetri ma i zbuluem.

Shperndaje në: