Rrefimi i banorit n’Hasanbeg: Qe qysh i nxjerra nanë e bijë prej baltës!

Mbas disa ditësh të përmbytjeve në rajonin e Shkupit, nji banor i Hasanbegut ka arritë me gjetë dy persona, babë e bijë.

Besim Veseli për Alsat-M tregon se kishte pa damet dhe befasisht ka pa nji dorë tue levizë mbasi që asht afrue, ka pa gruen dhe vajzën e saj të mitun të zhytun në baltë.
Besimi ka arritë me nxjerrë nga balta dhe i ka dërgue te nji autoambulancë.

Ndiqni rrefimin e Besim Veselit ne videon e masiperme: