Rrëqebulli përballet me ujkun. Po kush fiton!

rreqebulli-ujku

Kjo video e rrallë tregon përplasjen mes dy krijesave të rrezikueme n’Europë.

Bahet fjalë për rrëqebullin dhe ujkun.

Video asht ba në malet Karpate, në Poloni.

Video asht publiku si nji lajm i mirë nga WWF, organizata në mbrojtje të kafshëve t’egra.

Simbas tyne, këto krijesa duket se po rikthehen.

Ndërkohë përballja mes rrëqebullit dhe ujkut përfundon me fitoren e rrëqebullit.

Rrëqebulli asht nji krijesë e rrezikueme, e cila gjendet edhe në vendin tonë.

 

Shperndaje në: