Rrokum TV vendoset ne kanalin 7 te operatorit Kujtesa

7-ne-kujtesa

Nji risi vjen nga panorama mediatike ne Kosove. Operatori kabllor
‘Kujtesa”, qe perban 42 perqind te tregut ne vend, ne perputhje
me rregulloren e re te Komisionit te Pamvarun te Medias, ka
ri-organizue listen e kanaleve televizive ne platformen e saj.
Prej dites se sotme, te gjithe shikuesit dhe dashamiret e
programeve te Rrokum TV, e gjejne ne numrin 7 ne platformen
kabllore “Kujtesa”.

collage-2016-10-04

Televizioni Rrokum, qe se fundmi ka perfitue edhe
statusin ‘i detyrueshem’ nga Komisioni i Pamvarun per Media, asht i perkushtuem me vazhdue punen e vet profesionale ne te mire te publikut, tue ofrue cilesi ne rritje te programeve te veta informative, edukuese dhe argetuese.

379689-original

Shperndaje në: