Seks, kercënime dhe përbuzje, kjo asht fushata presidenciale n’Amerikë! (Video)

Debatet presidenciale në SHBA tradicionalisht kanë reflektue prestigjin e demokracisë amerikane, tue u përqendrue në problemet ma të diskutueshme të kohës.

Por, përballjet midis Trumpit dhe Clintonit nuk duken të tilla.

Ato madje kanë kalue në nivelin ma t’ulët të debatit, ku kanë hy në sfond edhe fenomeni i perbuzjes, kerkcenimit e madje edhe seksit.

 

Shperndaje në: