Selfiet e fundit nga Siria, tmerr!

Autobusë të mbushun me njerëz dhe ndërtesa të bombardueme, kjo asht pamja nga nji periferi e Damaskut.

Nji marrëveshje evakuimi mes qeverisë dhe kryengritësve bani që mija civilë dhe qindra luftarë të dilnin të sigurt jashtë qytetit të rrethuem, raportoi media shtetnore.

Shperndaje në: