SHBA dhe BE ‘puthen’ për reformën në drejtësi

Ambasadori i SHBA Donald Lu dhe ambasadorja e BE Romana Vlahutin mbramë kanë qenë në Parlament për me pa nga afër miratimin e reformës në drejtësi.

Mbas votimit, ashtu si edhe deputetët, Lu dhe Vlahutin nuk kanë përmbajtë emocionet mbas nji pune të lodhshme për arritjen e konsensusit.

 Në këtë foto, ku doken dy ambasadorët në ambientet e Parlamentit, janë përqafue mbas miratimit me sukses të reformës më historike.

Kjo edhe për faktin se Lu e Vlahutin janë angazhue së tepërmi në këtë proces të gjatë pune dhe negociatash prej 1 viti e gjysë.