SHBA e Gjermania vijnë me nji thirrje për Specialen

Vendimet që dalin nga proceset gjyqësore duhet m’u pranue nga nji shtet ligjor.

Kështu ka thanë ambasadorja e Gjermanisë në Kosovë Angelika Viets.

Ndërkohë, Shtetet e Bashkueme të Amerikës kanë thanë se presin nga të gjithë individët dhe nga institucionet e Kosovës me bashkëpunue me Gjykatën Speciale deri në momentin e sjelljes së vendimeve