SHBA, sanksione tè reja ndaj Rusisë

Republikanët dhe demokratët e Senatit në SHBA arritën të Hanën vonë marrëveshjen mbi një paketë të re të sanksioneve mbi Rusinë, mbas ndërhymjes së Rusisë në zgjedhjet presidenciale dhe hetimet në marrëveshjen e mundshme të Moskës me anëtarët e fushatës së Presidentit Donald Trump.

Legjjslatorët kryesorë njoftuen marrëveshjen, e cila kërkon forcimin e sanksioneve aktuale dhe imponimin e të tjerave të reja mbi pjesëmarrësit e korruptuem rusë, ata të përfshimë në abuzimet e të drejtave të njeriut dhe ata që furnizojnë armë qeverisë së presidentit sirian Bashar Assad, transmeton Rrokum.TV

Ndèshkime priten edhe për ata që janë të involvuem në sulme kibernetike.

Shperndaje në: