Shfaqet mbas 73 vjet, qe çka u gjet në nëndetësen britanike të Luftës së Dytë Botnore

E zhdukun 73 vjet më parë, shfaqet në mënyrë misterioze nji nëndetëse britanike.

Nëndetësja britanike i përket Luftës së Dytë Botnore.

Mbrenda saj u gjetën 71 trupa të mbyllun.

Simbas “The Independent”, nëndetësja P311 u zhduk në mënyrë misterioz para 73 viteve në Mesdhe dhe tani asht gjet në nji thellësi prej 100 metrave afër ishullit të Tavolara, nga eksperti italian i anijeve të fundosuna Massimo Domenico Bordone.

Nendetesja u gjet mbasi Bardone kishte vërejt nji objekt 84 metra të gjatë dhe 80 metra të gjanë, në kohën kur ai po kërkonte në thellësinë 80 metra.

Shperndaje në: