Shihni kabinetin e Kryeministrit Haradinaj përmes fotografive

Kryeministri  Ramush Haradinaj ka prezentue emnat e kabinetit qeverisës.

Në bazë të marrëveshjes PDK, AAK, Nisma, AKR, Lista Serbe dhe pakicat jo serbe, përbamja e kabinetit duket si ma poshtë: /lajmi.net

Këto janë fotografitë e krejt kabinetin qeveritar

 

Ramush Haradinaj, kryeministër

Zëvendëskryeministra:

Behgjet Pacolli

Behgjet Pacolli (AKR)

j

Enver Hoxhaj (PDK)

Fatmir Limaj

Fatmir Limaj (Nisma)

Dalibor Jevtiq (Lista Serbe)

Dardan Gashi

Dardan Gashi (Lista Rugova)

Rrustem Berisha

Ministër i Forcës së Sigurisë së Kosovës: Rrustem Berisha (AAK)

Ministër i Punëve të Brendshme: Flamur Sefaj (AKR)

Pal Lekaj

Ministria e Infrastrukturës: Pal Lekaj (AAK)

Bedri Hamza

Ministria e Financave: Bedri Hamza (PDK)

Uran Ismaili

Ministria e Shëndetësisë: Uran Ismaili (PDK)

kujtim-gashi-2

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit: Kujtim Gashi (PDK)

Dhurata Hoxha

Ministria e Integrimeve Evropiane: Dhurata Hoxha (PDK)

Ministrja e Drejtësisë: Abelard Tahiri (PDK)

Besim Beqaj

Ministria e Inovacion dhe Ndërmarrësisë: Besim Beqaj (PDK)

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale: Skender Reçica (Nisma)

Ministria e Arsimit: Shyqeri Bytyqi (Nisma)

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë: Bajram Hasani (Nisma)

Valdrin Lluka

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik: Valdrin Lluka (AKR)

Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor: Albena Reshitaj (AKR)

Dardan Gashi

Ministria e Diaspora dhe Investimeve: Dardan Gashi

Ministria për Kthim dhe Komunitete: Delibor Jevtiq (Lista Serbe)

Ministria e Pushtetit Lokal: Ivan Teodosijeviq (Lista Serbe)

Ministria e Bujqësisë: Nenad Rikalo (Lista Serbe)

Ministria e Zhvillimit Rural: Rasim Demiri (Vakat)

Ministria e Administratës Publike: Mahir Jagxhillar (TDP)

Shperndaje në: