Shqipni: Ky asht vendi ku ende ‘jeton’ Enver Hoxha

Këto foto kaq të bukura janë realizue në Pilur dhe Kudhës nga fotografi i talentuem, Fation Plaku.

Në Kudhës ruhen ende me nostalgji, madje të mirëmbajtuna, parullat e kohës së komunizmit.

Disa aktivistë të PD patën tentue me i fshi këto parulla, mbasi ato u restauruen.

1-146 2-146 3-147 4-147 8-136 9-129

Shperndaje në: