Skandal në Turqi nga protestuesit

Ka degradue protesta në bazën ajrore amerikane në Içirlik të Turqisë, derisa mija protestues kanë djegë flamurin amerikan.

Ata bërtitnin edhe thirrje kundër Shteteve të Bashkueme të Amerikës dhe kërkojnë largimin e ushtrisë amerikane nga vendi i tyne.

Shperndaje në: