Me Kastro Zizon – Ulpiana Lama, Bledi Mane dhe Bledar Gramo (emisioni i plote)

kastro-ulpi-bledi

Ne Talk Show – “Rrokum Night me Kastro Zizon – te ftuem jane Ulpiana Lama, Bledi Mane dhe Bledar Gramo.

Emisioni shfaqet te Shtunave n’oren 20:00, ndersa reprizat jane te Shtunen ne 23:00 dhe te Diellen ne 23:00.