SONTE: Rrokum Roll hapë studion për votat e jueja! Kend kishit me votue nga partitë?

Moderatori Fidan Jupolli, sonte n’oren 20:00h, hape studion e Rrokum Roll per telefonatat e jueja, permes se cilave presim votat e jueja per partite politike qe i keni te preferueme.

Po u mbajten zgjedhjet sot, cilen parti kishit me votue?

Kjo asht pyetja qe Rrokum Roll ju drejton shikuesve te vet, ku permes thirrjeve telefonike, por edhe votimit ne portalin e Televizionit Rrokum dhe ne Facebook’un e Rrokum, ju mundeni me shfaq disponimin dhe vullnetin tuej te çastit.

Telefononi ne numrin:

045 203 204

[socialpoll id=”2363019″]