Sot mbahet seanca e parë e legjislaturës së re

Sot mbahet seanca e parë e Legjislaturës së Gjashtë të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Zyra për informim e Kuvendit të Kosovës ka ba te ditun se janë ftue deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës për pjesëmarrje në seancën konstituive të Legjislaturës VI, e cila mbahet sot.

Seanca ka me fillue me formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve.

Mbas betimit të deputetëve, pritet te zgjedhet kryetari dhe e nënkryetarët e Kuvendit