Sot shugurohet Kisha në Llapushnik, po kush merr pjesë!

Sot në Llapushnik të Drenicës, ka me u ba shugurimi i Kishës së Shën Abrahamit.

Mbas meshës së shugurimit të cilën ka me udhëheqë ipeshkvi i Kosovës, Imzot Dodë Gjergji, do të mbahet nji program kulturo-artistik i ansambleve dhe grupeve folklorike nga të gjitha trevat shqiptare.

Në këtë manifestim, do të marrin pjesë kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, personalitete nga Gjermania dhe Zvicra, si dhe përfaqësues të ambasadave dhe te KFOR’it.

Sot po ashtu, del në shitje libri “Thirrja e Këmbanave”, i autorit Ismet Sopi.

 

3-kisha

 

2-kisha