Sulmet n’Bruksel. Masat të rrepta edhe n’aeroportin e Tiranës

'Nane Tereza'

4 sulmet tragjike të ndodhuna ditën e sotme në Bruksel banë që të merren masa të forta sigurie edhe në Shqipni.

Në pika strategjike si aeroporti “Nanë Tereza”, apo edhe stacione autobusësh, qendra tregtare janë shtue punëtorët e rendit.

N’aeroportin “Nanë Tereza” të Rinasit kanë mbërri policë dhe kerre policie të cilët po patrullojnë zonën dhe po mbikëqyrin lëvizjen e udhëtareve në terminal.

 

Shperndaje në: