Trump e nis turneun e parë: Arabi Saudite, Izrael, Itali, Vatikan e Belgjikë (video)

Presidenti Donald J. Trump ka me nisë udhëtimin e tij të parë jashtë Shteteve të Bashkueme, 8 ditë, 5 ndalesa dhe 4 vende.

Presidenti ka me rikonfirmue rolin udhëheqës global të Amerikës, ka me vazhdue ndërtimin e marrëdhanieve të randësishme me udhëheqësit botnor, dhe ka me përcjellë mesazhin e bashkimit për miqtë dhe aleatët e Amerikës.

Vizitat në Arabinë Saudite, Izrael, Itali, Vatikan dhe Bruksel, ka me i ndihmue zotnit Trump, për me i përforcue lidhjet e afërta të Shteteve të Bashkueme me aleatët kryesorë, veçanërisht në Lindjen e Mesme.

Ndiqeni Presidentin e SHBA’ve në udhëtimin e tij tue klikue këtu për axhendën e tij në secilin shtet:

 

Shperndaje në: