UP s’ka krizë. Tash asht koha e cilësisë!

Rektori i sapozgjedhun i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, ka prit sot në takim kryeministrin e Kosovës Isa Mustafa dhe ministrin e Arsimit, Arsim Bajrami.

Me të dytë, Dema deklaroi se ka bisedu se si të nxirret Universiteti i Prishtinës prej krize.

Ndërsa Mustafa dhe Bajrami, thanë se i kanë ofrue mbështetje UP’s n’aspektin legjislativ dhe buxhetor që të ngritet UP.

Ata thanë se tashma ka kalue koha e krizës dhe tash asht koha e cilësisë.

 

isa