Ura 2.4 km e gjatë që mbahet veç me kablla

Nji nga urat e varuna me kablla pritet me u hap javën e ardhshme, mbas afër 5 vjet ndërtim.
Ura asht mbi lumin Longjiang në provincën e Yunnan, në jug perëndim të Kinës.
Ajo asht e gjatë 2,4 km dhe e naltë 280 metra mbi nivelin e detit.

“Longjiang Grand Bridge”, pritet me u hap me 1 Maj, mbas disa testimeve rreth sigurisë që kane me u ba në ditët e fundit të Prillit.