Veseli: Duhet konsensus poltik per me ece vendi perpara!

Kryetari i Kuvendit ka thane se sa ma shume qe vonohet shteti, aq ma shume edhe humb shteti.

Ai ka thane se duhet me harrue, inatet dhe duhet kthy debati politik ne Kuvend.

Veseli ka thane se kjo dite asht e vecante ngase po ndodh pikerisht me 7 Shtator, Diten e Kushtetutese se Kacanikut.

Kreu i Kuvendit ka thane se duhet konsensus i madh politik per me ece proceset perpara.

 

 

Shperndaje në: