Video: 2 vjeçarja thotë emnat e 196 kryeqyteteve për 5 minuta

Asht veç 2 vjeçe dhe shumë e konsiderojnë si gjeni. Bahet fjalë për Rakshitha Kumar nga Edinburgu. Vajza e vogël në ma pak se 5 minuta thotë kryeqytetet e 196 vendeve të botës.

Ajo mundet me ju thanë se kryeqyteti i Kazakistanit në Azinë Qendrore asht Astana dhe kryeqyteti i Uzbekistanit fqij asht Tashkent. Ngone njiherë vogëlushen dhe sfidoni veten!

Shperndaje në: