Video: A doni me shkue për pushime në Aleppo?

Çka ju vjen ndërmend kur përmendet Aleppo?

Sigurisht që ju vjen ndërmend lufta dhe shkatërrimi.

Por, qyteti ma i madh në Siri doket se ofron dy pamje.

Ministria e Turizmit në Siri sapo ka publikue nji video me dron, tue u ba thirrje njerëzve që të vijnë për turizëm në këtë qytet.

Pjesa e qytetit, që kontrollohet nga forcat qeveritare, doket nji qytet modern që vlon nga jeta.

Por, lagje të tjera janë rrënue plotësisht nga lufta.

Shperndaje në: