Video: Ambasadori amerikan vjen me porosi për çikat e Kosovës!

Ambasadori amerikan, Greg Delawie në Ditën ndërkombëtare të Vajzave përmes nji video ka dërgue nji mesazh për vajzat dhe gratë e Kosovës.

Ai theksoi se vajzat kosovare janë të afta për me ba gjana të mëdha dhe se atyne duhet me ju dhanë shanci.