Video e re përballë kamionit që mbyti njerëzit në Nice!

Kjo asht nji nga videot e fundit që dëshmon sulmin trishtues me kamion “Ditën e Bastijës” në Nice, që la të paktën 84 persona të vdekun dhe 300 të plagosun.

Nji terrorist shpejtoi me kamionin e marrë me qira përballë turmës së njerëzve me synimin për me vra sa ma shumë prej tyne.

Shumë prej viktimave dhe 308 të plagosunve ishin fëmi

Pikërisht në rrugën ku u ndodhi sulmi  nga terroristi Mohamed Lahouiaej Bouhlel, ditën e sotme mija njerëz kanë kalue në heshje me lule nëpër duer dhe lot në sy.

Shperndaje në: