Video e re: Qe qysh tanket e ushtarëve turq shkelin çka ju del përpara

Kjo video kallxon momentin qe ushtaret turq filluen tentativen per grushtin e shtetit dhe nisen me shkele ne rruget e Bosforit gjithcka qe ju dilte perpara.