Video: Gjeorgji, politikanët rrahen ‘live’ në TV

Gjatë nji debati politik që po transmetohej drejtpërdrejt, dy politikanë kishin humbë durimin dhe kështu kishin përfundue tue u rrahë me grushte.

Pamjet ishin transmetue drejtpërdrejt gjatë të Ejtes mbrama, kur dy deputetët gjeorgjianë u nxehen shumë gjatë debatit dhe përfunduen tue u rrahë keq.

https://www.youtube.com/watch?v=xjA8pua4N9o

Shperndaje në: