Video: Historia dhe dinastia Marubi në sytë e BBC, mos e huq!

Kjo video e realizueme nga prestigjiozja BBC kallxon historinë e Shqipnisë dhe dinastinë e fotografive shkodrane Marubi.

Nji video për mos me u huq, e cila kallxon fakte të kombit tonë.

Shperndaje në: