Video: Kështu egzekutohej spiuni anti-komunist në vitin 1959 (Kujdes pamjet)

Marrëdhaniet e SHBA me Kubën po shkojnë drejt normalizimit.

Megjithatë, duhet nji rrugë e gjatë derisa Kuba të ndryshojë plotësisht.

Kjo video asht publikue në LiveLeak dhe kallxon se qysh egzekutohet nji spiun anti-komunist.

Ai ishte kapë në kryeqytetin Havana dhe mandej u egzekutue nga nji ekip pushkatimi.