Video: Kështu u rrxuen Kullat Binjake, ripërjetimi i 11 Shtatorit 2001

Kanë  kalue 16 vite që kur New York u godit nga sulmet terroriste. Dy avionë goditën kullat binjake në mes të New York.

Çdo 11 Shtator SHBA përkujtojnë 3000 viktimat e sulmit terrorist  ku përgjegjës shihet Al Qaeda.

Në videon e maposhtme pasqyrohen momentet e goditjes së kullave, tymi, njerëz të përfshimë nga paniku. Madje mbas 11 Shtatorit 2001 të shumta kanë qënë dhe teoritë konsiprative.

Shperndaje në: