Video: Kqyreni qysh lidhet kravata për 10 sekonda

Ma nuk keni me kqyrë me panik orën, tue u djersitë që keni me u vanue për me shkue diku, për shkak të kravatës, të cilën nuk mund ta lidhni qysh duhet.

Kqyreni se qysh lidhet kravata shpejt dhe në mënyrë të përsosun.

Sa herë ju ka ndodhë që të nguteni për me shkue në dasmë, në punë, në takim me nji femën të bukur, ndërkaq kravatën assesi nuk keni mujt ta lidhni?

Shperndaje në: