Video: Kqyreni qysh rrahen serbët mes vete në tramvaj

Në njanin prej tramvajeve të qytetit të Beogradit, ka ndodhë nji rrahje masive si nëpër filma të zhanrit karate.

Fillimisht pjesëmarrësit në “luftë” filluen të grindeshin kur nji grue që shfaqet në video, fillon me shajt nji burrë të veshun me nji blluzë të kaltër.

Mandej ata fillojnë të shpërndajnë grushte, dhe menjiherë inkuadrohet në rrahje edhe nji mashkull ma i ri dhe disa fëmi.

Shperndaje në: