Video: Kur Michael Jackson ndihmonte Kosovën

Lidhjen e tij të ngushtë me Kosovën, mbreti i muzikës Pop Michael Jackson e kishte dëshmue në Qershor të vitit 1999.

Jackson në atë kohë së bashku me Friends, kishin organizue koncerte, turne me qëllimin për të mbledhë fonde për të ndihmue fëmitë në Kosovë, Afrikë dhe disa vendeve të tjera.

Koncerti i parë u zhvillue në Seul të Koresë së Jugut, ndërsa i dyti në Munich të Gjermanisë.

Ky turne, të cilin Michael Jackson, kishte organizue në vitin 1999, cilësohet ndër koncertet ma të mëdha të bamirësisë.

Njeriu ma i famshëm në botë ndërroi jetë më 25 Qershor të 2009.