Video: Luftarët e ISIS kapen tue ikë të veshun si femna!

Luftarë të ISIS të maskuem si gra thuhet se u kapën nga forcat opozitare tue u përpjekë me ikë.

Burrat e veshun me mbulesa të plota të zeza u përpoqën të përziheshin me civilë dhe të ikin nga qyteti verior, mbasi forcat e koalicionit kishin lëshue nji urdhën për me u largue mbrenda dy ditësh.

Pamjet e tre burrave u publikuen në internet dhe kanë ba xhiron e botës.

There's more to these women than meets the eye!

A post shared by RT (@rt) on