Video ma e klikueme e momentit: S’keni me besue se çka ban kjo grue

Kjo asht video ma e klikueme e momentit në internet. Ajo që e banë mjaft interesante këtë video asht momenti kur grueja i hedh burrit ushqimin që kishte harrue në shtëpi dhe arrin ta çojë saktësisht mbrenda kerrit të tij.

Burri ishte tue shkue në punë me kerr, kur në ato momente kupton se kishte harrue ta marrë me vete drekën që ia kishte pregaditë grueja.

Por, tue pritue të ngjitet në apartament, ai i kërkon grues t’ia hedhë nga ballkoni, dhe çuditnisht ushqimi i pregaditun bjen drejt e në karrigen e kerrit përmes dritares në kulm.