Video: Momenti kur rrxohet Papa n’altar

Nji moment i sikletshëm ka ndodhë për Papa Francescon gjatë udhëtimit të tij në Poloni në Ditën Botnore të Rinisë.

Pak para celebrimit të meshës Ati i Shejtë rrxohet për pak momente siç mundemi me pa edhe në video.

Por, fatmirësisht ishte imzot Giudo Marini, i cili e mbajti nga krahu dhe u përpoq me ndihmue Papën.

Shperndaje në: