Video: Nji menyrë perfekte me i zmadhue të pasmet, provone edhe ju!

Nëse doni të keni të pasme perfekte dhe të dukeni si Kim Kardashian për me ba që partneri juej të mos i hedh sytë tjeterkun, nuk ju duhet asgja tjetër por të gjeni 5 minuta nga koha juej.

Ushtrimet që po ju prezentojmë ma poshtë, kemi me ju ndihmue me  rregullue edhe pjesën e belit dhe muskujt e kambëve.

Ndiqini udhëzimet si në video dhe keni me pav ndryshimet në trupin tuej.

 

Shperndaje në: