Video: Pamje me dron nga katastrofa e tërmetit në Itali

Pasojat që ka shkaktue tërmeti në Itali janë katastrofike.

Disa pamje të filmueme me dron kallxojnë shkatërrimin që ka lanë mbas tërmeti 6.2 ballë, ku 120 persona janë zyrtarizue të vdekun deri tash dhe qindra të tjerë raportohen të plagosun.