Video: Pamje të tutshme të aksidenteve që ndodhin nëpër Shqipni

Aksidentet në Shqipni janë të shpeshta dhe fatkeqësisht shpeshherë me pasoja të randa. Për këtë arsye, janë marrë masa të shumta, por që nuk e kanë ulë numrin e viktimave

Video e maposhtme kallxon se çfarë ndodh kur nuk respektohet semafori.