Video: Sulmi që vrau 140 njerëz në Jemen

Asht publikue nji video me pamje që shfaqin momentin kur nji sulm ajror godet nji sallë ku po mbahej nji funeral në Sanaa, Jemen, tue vra 140 persona dhe plagosë 525 të tjerë.

Pamjet e publikueme nga televizioni al-Masirah, shfaqin pamjet e asaj që pason mbas shpërthimit të parë, si dhe shpërthimin e dytë.

Nji koalicion i udhëhequn nga Arabia Saudite asht tue luftue kundër rebelëve Houth në Jemen.