Viktimat në aksidentin e Deçanit janë babë e bijë (foto)

Dy persona kanë vdek dhe katër të tjerë janë të lënduem randë si pasojë e nji aksidenti i cili ka ndodh n’orët e mbramjes në bjeshkët e Deçanit.

Merret vesh se viktimat janë babë e bijë.

I ndjeri 43 vjet asht Gëzim Nitaj, nga fshati Dranoc i Deçanit.

Vajza e tij ishte 16 vjet.