Vitet ’60 ishin epoka e artë e moteleve n’Amerikë!

Vitet ’60 ishin epoka e artë e moteleve n’Amerikë

Mungon vetëm Don Draper, personazhi i serialit shumë të ndjekun, ‘Mad Men’.

Këto foto kaq të bukura tregojnë se si ishte periudha e artë e moteleve në SHBA.

Ishin vitet ’60 dhe amerikanët kishin nisë me shijue lirinë që të ofronte rruga dhe kerret.

Kjo bani që të ngriheshin mija motele, të cilat ofronin akomodim shumë të mirë, perfshi këtu pishina dhe palestra.

Kultura e moteleve ishte frymëzue nga Havai.

 

2-motele

 

3-motele

 

5-motele

 

6-motele

 

7-motele

 

8-motele