Vllaznit Prifti: n’Rrokum Night me Kastron, si n’shpi tonë

stefi&endri

Sonte ne Rrokum Night me Kastro Zizon te ftuem vllaznit Prifti, kangetaret e mirenjohun korçare.

Nji bisede e kandshme, mbushun me humor e te paprituna. Ekskluzivisht per Rrokum Night edhe promovimi i klipit ma t’ri te vllazneve artiste.

Ju ftojme me e ndjek n’oren 20:00, dhe serish n’oren 23:00.