Zyrtare: Kjo asht përbamja e re e Kuvendit të Kosovës (dokument)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka ba certifikimin e rezultatit të zgjedhjeve të 11 Qershorit.

Simbas rezultateve nga zgjedhjet e përgjithshme, koalicioni PAN do të ketë 39 deputetë, Lëvizja Vetëvendosje 32, koalicioni LAA – 29 deputetë, Lista Serbë – 9, kurse partitë tjera nga dy ose nji përfaqësues në tempullin e demokracisë.

Kjo ka me qenë përberja e re e Kuvendit simbas koalicioneve dhe partive.

Linkun mundeni me pa KETU.