​Britney Spears ndërpret koncertin, shihni çka i ndodh në skenë (video)

Gjatë nji koncerti në Las Vegas, ku kangëtarja, Britney Spears, ishte tue performue së bashku me trupën e saj të baletit, nji person ka hy në skenë dhe ka tentue t’i afrohet kangëtares.

Menjiherë kanë ndërhy rojet e sigurimit dhe shoqnuesit e kangëtares, të cilët kanë neutralizue burrin që hyni në skenë.