20 telefonat ma të mirë n’treg. Kqyreni

1-tel

Tregu i telefonave kohët e fundit asht shndërrue në nji trend dhe nji shumëllojshmëni zgjedhje.

Shpesh mund të gjendemi përballë dilemave të zgjedhjes kjo për shkak se në treg ka shumë, telefona të mrekullueshëm, me kamera mahnitëse, specifika “të çmenduna” dhe veçori të jashtëzakonshme

Prandaj asht ba shumë e vështirë të zgjidhet nji për të ble.

Për këtë tabloidi prestigjioz “Business Insider” ka përzgjedh 20 telefonat ma të mirë të mençun në treg, ku asht i përfshimë edhe nji telefon që pritet të dalë në treg gjatë këtij mueji.

 

2-tel

 

3-tel

 

4-tel

 

5-tel

 

6-tel

 

9-tel

 

10-tel

 

11-tel

 

12-tel

 

13-tel