22 vjeçarja humb jetën tue ndjekë Pokemon Go

Nji vajzë 22-vjeçare nga Australia asht ba viktima e parë e lojës së përhapun masivisht “Pokemon Go”.

Tanami Nayler, u përplas për vdekje nga nji kerr, derisa  po kalonte rrugën. Vajza nga Sidney kishte dalë për me luejtë “Pokemon Go”, por në momentin e përplasjes ajo telefonin e kishte në xhep.

Kerri, i drejtuem nga Nochalas Micahel Davison, 21 vjeç, po ecte me 100 km/h në nji zonë ku lejohet deri në 60 km/h dhe gjithashtu kerri rezultoi i vjedhun.

This is what happens when you stuff dead animals and turn them into drones
This is what happens when you stuff dead animals and turn them into drones

poke6